Activiteiten

Spelen = leren!

Als gastouder bij Quibus geef ik kinderen de ruimte om hun eigen persoonlijkheid te ontwikkelen en ontdekken, met eigen vaardigheden zoals zelfstandigheid, zelfvertrouwen en flexibiliteit. Bij Quibus doen we dit door te spelen. Want spelen = leren

We leren van elkaar

 Samen spelen en samen zijn staat centraal bij Quibus Gastouderopvang. De kinderen leren van elkaar en van mij als gastouder. Ik heb oog voor de eigenheid van de kinderen, geef de kinderen de ruimte en geef de kinderen mee dat iedereen erbij hoort.

We maken veel plezier!

Bij Quibus spelen we, dansen, zingen en springen we.  Met zijn allen, maar soms juist even bewust alleen.
We luisteren naar elkaar en dagen elkaar een beetje uit, we lezen boekjes en zijn ook weleens fijn rustig. Er worden uiteraard dutjes gedaan, lekker in bed.

Buiten spelen is heel belangrijk

Bij Quibus is frisse lucht een onderdeel van de dag. Veel buiten zijn heel belangrijk is voor de gezondheid en ontwikkeling van uw kindje. Kindjes genieten, krijgen energie of worden juist rustig. We gaan naar buiten om te wandelen in Park Overbos, spelen in de speeltuintjes of maken een tochtje in de bakfiets. We maken er een leuke dag van!

Aanmelden
Aanmelden

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden of een afspraak maken voor een oriëntatie gesprek? Laat dan via onderstaande knop je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Cookies

Deze website gebruikt cookies ter bevordering van jouw gebruikerservaring.