Over mij

Ik ben Lara-Ilona 39 jaar. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Jaimy, samen hebben wij een zoon Bram-James en samen wonen wij in Prinsenbeek. Mijn man Jaimy is timmerman en kan alles maken wat ik bedenk. Bram-James is 8 jaar, hij zit in groep 5 op de Griffioen.


Ik ben vrolijk, spontaan, zorgzaam en volgens mijn gezin erg lief. Kinderen zijn mijn leven. Heel mijn leven heb ik altijd een leuke klik met kinderen, het was voor mij altijd al duidelijk dat ik met kinderen wou werken als ik groot zou zijn. Voor Quibus Gastouderopvang ben ik nanny geweest en heb ik de opleiding onderwijsassistent gedaan. Gastouder zijn is altijd mijn droom geweest. Als gastouder heb je veel meer en beter contact met de kinderen. Meer 1 op 1 mogelijkheden en ik vind het fijn dat ik op deze manier goed in de behoefte van de kinderen kan voldoen. Dit alles is nu dus werkelijkheid voor mij.


Ik vind het fijn om creatief bezig te zijn, lekker knutselen, kleuren, verven of kleien. Dansen op leuke muziek en dan soms ook nog een beetje gek, geweldig. Het is ook fijn om samen te spelen hier kan ik dan ook echt van genieten. Met de kinderen gaan wij veel naar buiten privé als gezin maar zeker ook als gastouder. Ik hou van de buitenlucht en de natuur en het is fijn om samen daar nieuwe dingen te ontdekken of onderzoeken. Hier in de buurt zijn ook veel dingen om buiten te doen. Verschillende speeltuintjes, grasveldjes om te spelen en het park met de beestjes. Alles is op loop afstand. Met Quibus gastouderopvang gaan we dan ook iedere dag naar buiten. Ik heb ook fijne tuin waar fijn in gespeeld kan worden, dan hoeven we niet eens ver te gaan.


Belangrijk voor mezelf en als gastouder is om te blijven ontwikkelen want zoals kinderen leren, ben ik ook nooit te oud om te leren. Cursussen en opleidingen trekken mij altijd. Zo zorg ik er voor dat ik bekwaam ben en blijf als gastouder. Zo heb ik een cursus kinderpsychologie gedaan en ben ik nu bezig met een cursus kinderen beter begrijpen en spel beter begrijpen.


Bij Quibus gastouderopvang vind ik ritme en regelmaat belangrijk. Dit geven wij ook onze kinderen mee. Zoals bijvoorbeeld samen tafel dekken op vaste tijden om daarna gezellig met z’n alle te eten. Een ritueel is fijn zo weten de kinderen waar ze aan toe zijn en wat er van ze verwacht worden. Bij Quibus gastouderopvang kijk ik ook goed naar de behoeften van de kinderen en vraag ook wat hun willen. Zodat we er samen een fijne, leuke, gezellige en leerzame dag van maken.

Aanmelden
Aanmelden

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden of een afspraak maken voor een oriëntatie gesprek? Laat dan via onderstaande knop je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Cookies

Deze website gebruikt cookies ter bevordering van jouw gebruikerservaring.